Floating dive center M/S Susanna

Bootduiken te vinkeveen
Bootduiken te vinkeveen

The ultimate bootduik experience!

Welkom aan boord van duikschip Susanna te Vinkeveen, de M/S Susanna is een beroepsvaartuig geheel ingericht als drijvende duikschool, voorzien van alle voorzieningen die benodigd zijn om een heerlijke bootduik dag op het water door te brengen!

 

Met haar subtiele afmetingen van 19 meter lang, 4 meter breed, 1 meter diep en een doorvaart hoogte van 5 meter, biedt ze spectaculair veel ruimte zowel op het duikdek als binnen in de salon/annex theorie ruimte...Bootduiken wordt nooit meer hetzelfde :-)

 

Wij hanteren een maximum van 12 passagiers zodat er altijd ruim voldoende bewegingsvrijheid & zitplaatsen aan boord overblijven, relax and enjoy your dive day! 


PADI & SSI Duikopleidingen kunnen dagelijks (24/7) bij ons worden gevolgd van beginner tot op dive pro niveau! Vraag gerust naar de mogelijkheden!

We varen dagelijks uit om heerlijke bootduiken te maken op de Vinkeveense plassen, we bezoeken duikstekken waar je anders niet kunt komen!

Natuurlijk kun je bij ons ook al je duikmateriaal huren zowel voor de wetsuit als dry suit duikers hebben we complete (huur) uitrustingen vanaf €50,- per dag!