Onze dagtrips een unieke ervaring!

Welkom bij Vipdiveschool.com middels ons duikschip organiseren wij vanaf 1 maart 2018 dagelijkse duiktrips op de Vinkeveense plassen, alles wat u nodig heeft is aan boord, zowel voor de open water duiker als voor de instructor trainer/ course director!

 

Ons schip is een drijvende duikschool, instructie geven vanaf het schip is alleen mogelijk indien de eigenaar daar toestemming voor verleend, dit is vooral afhankelijk van jou staat van dienst, reputatie én de dag planning van onze eigen duikschool/ passagiers, vraag gerust naar jou mogelijkheden ze zijn wellicht groter dan je zou denken!

 

(duik) Instructie geven is (bijna) altijd mogelijk bij private charter, we leggen het schip dan op de door jou gekozen locatie (in overleg) en je hebt alle faciliteiten ter beschikking zonder andere passagiers of potten kijkers, ook dan geldt: je dient je te houden aan de standards van je organisatie en onze bemanning heeft altijd het laatste woord!

Dagtrips hoe werkt dat

Dagelijkse afvaarten 

Wij varen gegarandeerd uit vanaf 4 boekingen dus als U met 3 buddy's reserveert weet U zeker dat we afvaren*!

(*De kapitein beslist of het weer uitvaren toelaat)

 

Dive & Air prijzen, lekker simpel!

Onze tarieven zijn inclusief koffie/thee, lunch, onbeperkt duiken, gebruik van onze duik cilinders (verplicht) én onbeperkt vullen in het geboekte tijdvak, So ... relax and enjoy!

 

Je hoeft dus geen eigen duikcilinder mee te nemen, het gebruik van onze duik cilinders is verplicht zodat we geen tijd meer verliezen aan het controleren van de juiste keuring en kraan/schroefdraad combinatie!

 

Tarieven dagtrips:

Het schip vertrekt om 09:30 uur naar de duikstek en blijft daar tot circa 16:30 uur zodat we omstreeks 17:00 uur weer aan wal komen, snacks en frisdranken zijn tegen meer prijs verkrijgbaar.

 

In dit tijdvak kunt U onbeperkt duiken, U heeft dus alle tijd om even bij te komen of om tussendoor een hapje te eten!

 

Duikstekken:

 

De duikstek(ken) die aangedaan worden hangen af van externe factoren waaronder het weer, wind(richting) maar ook van de duikers en hun ervaring zodat het voor een ieder een leuke dag wordt! vaak doen we twee duikstekken per duikdag aan maar hier geven we geen garantie op! 

 

Maandag tot en met vrijdag € 39,95 per persoon
Zat, zon en feestdagen € 49,95 per persoon

 

Drinks vanaf €1,50
Candy vanaf € 1,-
Snacks vanaf € 2,50

 

Private charter

Ons schip is, middels private charter ook volledig beschikbaar voor Uw gezelschap, U huurt dan het schip inclusief bemanning voor het gekozen tijdvak dit kan al vanaf € 250,- zie de overige informatie elders op deze website