Onze duikregels zijn vrij simpel


Je dient (aantoonbaar) te beschikken over minimaal een (junior) open water diver brevet, junior duikers mogen alleen mee onder begeleiding van hun ouders/verzorgers of een duik professional, je duikt uitsluitend binnen de grenzen van je duikbrevet en respecteert de standards van je organisatie! hiernaast is het invullen van een medische verklaring VOOR de bootduiken gemaakt worden verplicht!

 

Technische duikuitrustingen als dubbelsets en scooters zijn aan boord niet toegelaten, hierop kan in de private charter een uitzondering worden gemaakt, maar uitsluitend in overleg en na goedkeuring van de schipper!

 

Solo duiken worden uitsluitend toegelaten na controle van Uw duikbrevetten, logboek én apparatuur!

 

De kapitein/ onze staff heeft het laatste woord inzake duikregels en veiligheid!

 

We gaan ervan uit dat je goed kunt duiken en dit met regelmaat doet, we kunnen inzage vragen in je logboek als we daaraan twijfelen. Het is dus zinnig te zorgen dat je naast je duikbrevet ook je logboek meeneemt aan boord!

 

Je duikt uitsluitend met een duikcomputer en goede duiklamp, als je die niet hebt kun je ze aan boord ook huren. Zonder duikcomputer en/of duiklamp mag je vanaf ons schip niet duiken, hierop maken we geen uitzonderingen!

 

Op de Vinkeveense plassen is het gebruik van een “deco” boei / (D)SMB boei verplicht. Iedere duiker dient dan ook een boei en een reel mee te hebben én te gebruiken vóór iedere opstijging, heb je deze niet dan kun je die aan boord huren óf kopen.

 

Kun je niet of niet goed omgaan met een (D)SMB overweeg dan een specialty of workshop te volgen om je vaardigheden te verbeteren. Onze bemanning/staff vertelt je er graag meer over!

SSI & PADI Gecertificeerd

De kapitein en/of onze staff is bij zowel SSI als PADI gecertificeerd als instructeur, het is vanzelfsprekend dat we dus de standards volgen van deze twee organisaties en daarbij geldt dan weer, de hoogste standard wordt aan boord gebruikt als leidraad!

 

 

Download
Duikregels duikschip Susanna
Korte maar heldere instructies over de belangrijkste duikregels voor het bootduiken te Vinkeveen vanaf ons duikschip
Duikregels-Susanna-2020.pdf
Adobe Acrobat document 886.5 KB

Download
Huren van duikuitrusting aan boord
Prijslijst voor het huren van onze duikuitrusting tijdens Uw bootduiken op de Vinkeveense plassen (reserveren verplicht)
Rental-susanna-2020.pdf
Adobe Acrobat document 901.2 KB
Download
Diner and Dive | BBQ and Dive
Bootduiken en BBQ of Diner aan boord, lees hier de mogelijkheden!
foodprivatecharter2020.pdf
Adobe Acrobat document 1.1 MB
Download
Soepel aan en van boord!
Korte instructie om de in en ontscheping zo soepel en snel mogelijk te laten verlopen, zo houd U meer tijd over om te doen waarvoor U komt : bootduiken te Vinkeveen!
Susanna-boarding-2020.pdf
Adobe Acrobat document 922.7 KB
Download
Medische verklaring bootduiken
Een verzameling van Uw gegevens en Uw medische verklaring zodat we in geval van nood adequaat kunnen handelen en de juiste personen kunnen inlichten.
Medische verklaring Susanna 2020.pdf
Adobe Acrobat document 189.2 KB