Onze duik regels zijn vrij simpel

Je dient (aantoonbaar) te beschikken over minimaal een (junior)open water diver brevet, junior duikers mogen alleen mee onder begeleiding van hun ouders/verzorgers of een duik professional, je duikt uitsluitend binnen de grenzen van je duikbrevet en respecteert de standards van je organisatie!

 

Technische duikuitrustingen als dubbelsets en scooters zijn aan boord niet toegelaten, een uitzondering kan hierop gemaakt worden in de private charter maar uitsluitend in overleg en na goedkeuring van de schipper!

 

Solo duiken worden uitsluitend toegelaten na controle van jou duikbrevetten, logboek én apparatuur!

 

De instructeur/staff van Vipdiveschool.com heeft het laatste woord inzake duikregels en veiligheid!

 

We gaan ervan uit dat je goed kunt duiken en dit met regelmaat doet, we kunnen inzage vragen in je logboek als we daaraan twijfelen, het is dus zinnig te zorgen dat je naast je duikbrevet ook je logboek meeneemt aan boord!

 

Je duikt uitsluitend met een duikcomputer en goede duiklamp, heb je die niet kun je ze aan boord ook huren, zonder duikcomputer en/of duiklamp mag je vanaf ons schip niet duiken, hierop maken we geen uitzonderingen!

 

Op de Vinkeveense plassen is het gebruik van een “deco” boei (D)SMB verplicht, iedere duiker dient dan ook een boei en een reel mee te hebben én te gebruiken vóór iedere opstijging, heb je deze niet kun je die aan boord huren óf kopen

 

Kun je niet of niet goed omgaan met een (D)SMB overweeg dan een specialty of workshop te volgen om je vaardigheden te verbeteren onze bemanning/ staff verteld je er graag meer over!

SSI & PADI Duikopleidingen

Onze duikschool geeft SSI én PADI duikopleidingen direct vanaf het schip, het is vanzelfsprekend dat we dus de standards volgen van deze twee organisaties en daarbij geldt dan weer, de hoogste standard wordt gebruikt als leidraad!

 

 

Download
Duikregels duikschip Susanna
Korte maar heldere instructies over de belangrijkste duikregels voo rhet bootduiken te Vinkeveen vanaf ons duikschip
Susanna-duikregels.pdf
Adobe Acrobat document 778.4 KB

Download
Huren van duikuitrusting aan boord
Prijslijst voor het huren van onze duikuitrusting tijdens Uw bootduiken op de Vinkeveense plassen (reserveren verplicht)
Susanna-rentals.pdf
Adobe Acrobat document 796.3 KB
Download
Soepel aan en van boord!
Korte instructie om de in en ontscheping zo soepel en snel mogelijk te laten verlopen, zo houd U meer tijd over om te doen waarvoor U komt : bootduiken te Vinkeveen!
Susanna-boarding.pdf
Adobe Acrobat document 847.3 KB