Duik verenigingen / duikclubs

Toe aan een onvergetelijk avontuur op de Vinkeveense plassen? duik scholen/duik clubs en/of duik verenigingen kunnen middels “private charter” ons schip afhuren om er een geweldige bootduik dag of excursie van te maken op de Vinkeveense plassen.

 

Ons duikschip is voorzien van alles wat je maar kunt bedenken, keuken, toilet, panoramadek, theorie ruimte, centrale verwarming, kleedruimte, ademlucht compressor, bufferstation, AED, noodzuurstof, brancard en nog veel meer, het is te veel om "even" op te noemen!

 

Neem gerust contact met ons op om jullie wensen én mogelijkheden te bespreken, er kan meer dan je denkt! 

Private charter for clubs

U boekt ons schip op basis van private charter en kunt dan met maximaal 12 passagiers gedurende het gekozen tijdvak duiken op één locatie op de Vinkeveens plassen!

 

Dit kan al vanaf €33,33 per deelnemer all inclusief!

 

*Gedurende de dagtrip kunt u onbeperkt duiken & Vullen!

*Gratis (verplicht) gebruik van onze duikflessen/ duik cilinders!

*Gratis koffie/ thee gedurende de hele dag!

*Ook een simpele lunch (2 broodjes)  is al inbegrepen!

*Toilet en omkleed ruimte aan boord aanwezig!

 

Day time : Maandag tot en met vrijdag (werkdagen)

Het tarief voor private charter overdag waarbij het tijdvak speelt tussen 09:30 en 16:30 uur is vastgesteld op € 400,- inclusief onbeperkt vullen van duikcilinders (opvarenden)

 

Dit is slechts €33,33 per deelnemer/bootduiker!

 

Day time : Zat, zon & feestdagen

Het tarief voor private charter overdag waarbij het tijdvak speelt tussen 09:30 en 16:30 uur is vastgesteld op € 500,- inclusief onbeperkt vullen van duikcilinders (opvarenden)

 

Dit is slechts €41,67 per deelnemer/ bootduiker!

 

Meer weten of boeken? mail Wilfred!

 

Tussen of na de bootduiken is er tegen betaling de mogelijkheid wat extra te eten of drinken (frisdrank etc.) te bestellen aan boord.

 

Let op: Met ingang van 1 oktober 2018 vullen wij uitsluitend nog onze eigen duikflessen welke kosteloos aan onze bootduikers worden verstrekt, gebruik ervan is verplicht! U kunt Uw eigen duikfles dus gerust thuislaten deze mag niet meer mee aan boord!


Boekingen voor seizoen 2019 kunnen vanaf 1-10-2018 worden aangemaakt, de aanbetaling bedraagt 25% van de totale charter som, het restant wordt 6 weken voor aanvang van de charter datum gefactureerd aan Uw duikclub/duikschool/ duikvereniging! deze boekingen kunnen uitsluitend per mail gerealiseerd worden mail vandaag nog met wilfred en maak Uw boeking voor 2019 in orde!