Freediving ... met onze bootduik trips!

Bootduiken Vinkeveen

 

Duikschip Susanna is het ultieme adres voor al Uw open water freedive activiteiten!

 

We kunnen gezamenlijk de dieptes zoeken die U nodig heeft met of zonder wrakken!

 

We kunnen de benodigde boeien voor U uitleggen met de fast tender en zorg dragen voor Uw veiligheid door onder andere alle overige waterweg gebruikers op een veilige afstand te houden!

 

Indien gewenst kunnen we zelfs (scuba)duikers of scuba uitrusting in het water paraat houden.

 

 

 


Ultieme free dive ervaring

Uw eigen drijvende dive center voorzien van alles wat U maar kunt wensen, alle tijd voor de voorbereidingen en een heerlijke lunch tussen de duiken door!  

Theorie lokaal op de plas

Onze ruime 12 persoons (verwarmde) theorie ruimte kan ook gebruikt worden om briefings en/of  free dive lessen te verzorgen alles is hiervoor aanwezig!

Dagtrips dus geen haast!

We varen uit tussen 09:30 en 10:00 uur, U heeft de hele dag de tijd dus geen haast, Just Relax en neem alle tijd die U nodig heeft om U voor te bereiden voor de duik!


Duikschip Susanna hanteert voor het bootduiken met Free Divers te Vinkeveen de volgende tarieven :

 

Maandag tot en met vrijdag : €400,- per dag all inclusief, maximaal 12 passagiers/duikers.

Zat, zon en feestdagen          : €500,- per dag all inclusief, maximaal 12 passagiers/duikers.

 

Het schip is in verband met de veiligheid en de benodigde ondersteuning vanuit onze staff voor de free divers niet te boeken per "losse" free diver!

 

U huurt duikschip Susanna volledig af als "private charter" van 09:30 uur tot circa 16:30 uur, voor het bootduiken met free divers, koffie, thee  & lunch zijn inbegrepen in het tarief, net als gebruik van onze duikboeien, boeien lijnen of andere water attributen, gebruik van de fast tender met schipper, (uitsluitend voor veiligheid/ ondersteuning) 1 set scuba apparatuur/ stage kit ten behoeve van de veiligheid indien benodigd.

 

Let op : de kapitein en/of staff van duikschip Susanna zijn niet bekend met deze tak van sport en kunnen U niet inhoudelijk assisteren en/of adviseren!