Externe duik instructeur(s) / scholen

Ons schip is een drijvende duikschool, instructie geven vanaf het schip is alleen mogelijk indien de eigenaar daar toestemming voor verleend, dit is vooral afhankelijk van jou staat van dienst, de klik die wij samen hebben, jou reputatie én de dag planning van onze eigen duikschool/ passagiers, vraag gerust naar jou mogelijkheden!

 

Hoe gaaf is het als jij jou eigen cursisten bijvoorbeeld de bootduik specialty geeft vanaf een "echt" duikschip in plaats vanuit een kleine rubberboot of aluminium open bootje? Juist, super gaaf toch?! 

 

(duik) Instructie geven is (bijna) altijd mogelijk bij private charter, we leggen het schip dan op de door jou gekozen locatie (in overleg) en je hebt alle faciliteiten ter beschikking zonder andere passagiers of potten kijkers, ook dan geldt: je dient je te houden aan de standards van je organisatie én onze eigen bemanning/ staff is altijd aan boord aanwezig!

Duik materiaal nodig ?

Wij hebben bijna alle verkrijgbare instructie materialen van zowel SSI als PADI aan boord, in overleg kunnen deze verhuurd worden, vraag wel vooraf naar jou mogelijkheden!

 

Natuurlijk hebben we ook huur duik uitrustingen die gebruikt kunnen worden voor het geven van duiklessen maar ook daarvoor geldt vraag vooraf naar jou mogelijkheden!