Private charter, optimale privacy!

Sommige van onze cliënten duiken liever in alle rust en hebben privacy hoog op hun lijstje staan, anderen duiken weer liever alleen met hun eigen buddy's, wat Uw reden ook is, wij hebben een fantastische oplossing op de Vinkeveense plassen!

 

Private charter is ook mogelijk voor duikscholen, duikverenigingen, clubs, en vriendengroepen. Deze optie biedt ongekende flexibiliteit op een unieke locatie met alle comfort voorhanden, duiken in Nederland was nog nooit zo leuk!

Hoe werkt het

U boekt ons schip op basis van private charter en kunt dan met maximaal 12 passagiers gedurende het gekozen tijdvak duiken op één locatie op de Vinkeveens plassen!

 

Day time: vrij, zat, zon & feestdagen

 

Het tarief voor de private charter overdag, waarbij het tijdvak speelt tussen 10:00 en 16:00 uur, is vastgesteld op € 500,- inclusief koffie/thee, lunch, onbeperkt duiken, gebruik van onze duik cilinders (verplicht) én onbeperkt vullen in het geboekte tijdvak. So ... relax and enjoy!

  

Hierbij geldt wel dat er slechts één locatie aangedaan wordt, meerdere locaties zijn mogelijk tegen een meerprijs.

 

Eten/drinken/ duikleiding/ andere opties :

Ons schip is uitgerust met een volwaardige keuken, aanvullend eten & drinken zijn tegen schappelijke prijzen aan boord te verkrijgen!

 

Drinks vanaf €1,50
Candy vanaf € 1,-
Snacks vanaf € 2,50

 

Neem gerust contact met ons op om alle private charter mogelijkheden te bespreken. Wij zijn er zeker van dat wij U een passend voorstel kunnen doen!