Kom jij ons SSI/PADI team versterken?

Onze duikschool te Vinkeveen is op zoek naar enthousiaste staff leden met echte passie voor de sport die op een geweldige locatie willen komen helpen andere duikers een onvergetelijke bootduik ervaring te bezorgen, interesse? lees snel verder!  

Wie is Wilfred ...

Ik ben Wilfred, de eigenaar van vipdiveschool, gedreven door pure passie ben ik altijd op, aan óf onder water te vinden!

 

Naast ondernemer ben ik ook papa van twee monsters, actief watersporter én de beste vriend van onze duitse herder Rex!

 

ik ben gecertificeerd als SSI Assistent Instructor Trainer (AIT) én PADI IDC Staff instructor (IDCS) waarbij ik met meer dan 165 (!) les bevoegdheden van beginner tot op pro niveau dagelijks te vinden ben op (of onder) het dive center te Vinkeveen!

 

Mijn dive professional ratings zijn online op te zoeken via :

PADI IDC staff Instructor #339879 | SSI DCS/AIT Instructor #73993

 

Link naar de PADI pro check (klik) en voer mijn PADi nummer in!

Link naar SSI dive pro check (klik) en voer mijn SSI nummer in!

Link naar Linkedin profile (Since 2019)

 

Mijn (les)ervaringen komen uit het "luxe" segment waarbij ik over de gehele wereld (privé) les heb gegeven aan bekende en onbekende namen :-) op het land én vanaf mega jachten waarbij ik nagenoeg alle (populaire) duikbestemmingen meermaals heb bezocht! 

 

Inmiddels heb ik (wereldwijd) meer dan 5000(!) gelogde duiken waardoor ik "best wel" mag zeggen dat er aan ervaring in ieder geval geen gebrek meer is :-)

 

Mijn unieke werkwijze én persoonlijke aandacht voor iedere cursist maakt dat de duikschool als sinds de oprichting groeit zonder dat we afbreuk doen en waar we voor staan : kwaliteit! 

 

Je koopt bij mij geen certificaat, je verdient het!

 


Wij zoeken dus staff leden!

Met de aanschaf van ons duikschip de M/S Susanna waarmee we geweldige bootduik avonturen gaan beleven op de Vinkeveense plassen komt ook de noodzaak van een groter staff team om de hoek kijken, om het schip vaarklaar te houden en onze cursisten en gasten gegarandeerd een onvergetelijke ervaring te bezorgen is een enthousiast team van SSI/PADI duik professionals noodzakelijk!

 

Wij zijn dus op zoek naar door passie gedreven staff leden die gecertificeerd zijn als SSI en/of PADI diveguide/ divemaster en/ of instructor of duikers die dat willen worden én die meer wil dan alleen het hoognodige, meer doet dan alleen de standards volgt maar vooral ook meer kan dan alleen het voorgekauwde riedeltje opdreunen, Wij verkopen namelijk geen pasjes! Wij geven (duik)les!

 

Wij zijn een officieel dive center van zowel PADI als SSI en bieden (bijna) alle duik en EHBO opleidingen aan die er zijn!

 

Wil je ook zelfstandig met één van onze boten mogen varen dan is een klein vaarbewijs (1) én marifoon certificaat een (wettelijke) vereiste! Na een gedegen instructie mag je dan (ook privé) varen met onze fast tender! (Euroskiff met 40 pk)

Wat verwachten wij van jou ...

Wij zoeken staff leden die met regelmaat de handen uit de mouwen willen steken, dit kan bij ons 7 dagen per week dus er is altijd wel wat te doen én die zich nuttig willen maken aan boord, naast het helpen met varen loopt dat door met het assisteren bij cursussen tot het geven van begeleide duiken wat bij ons aan boord een zeer belangrijke taak is,  maar ook het ontvangen van gasten, vullen van flessen (vul station aan boord), zorgen voor de innerlijke mens, bevoorraden van het schip, onderhoud aan duikmaterialen en natuurlijk ook een deel onderhoud aan het schip zelf.

 

Kortom een uitdagende en veeleisende taak voor passievolle "watersporters" waarin je al je creativiteit kwijt kan! 

 

Wat zijn jou (duik)vaardigheden

Het "leven" aan boord vergt meer vaardigheden dan elders, wij werken op een unieke locatie en daarvoor heb je nu eenmaal meer vaardigheden nodig, zeker als je op pad gaat met onze gasten want dan moeten we wel zeker weten dat je dit aankunt!

 

Denk hierbij bijvoorbeeld aan bootduiken, navigeren, te water gaan, het water uit gaan, omgaan met de (D)SMB, leiding geven aan een groep, briefings verzorgen en nog veel meer, we praten er graag met je over tijdens een kennismakings gesprek!

 

 

Bootduiken te Vinkeveen even oefenen

 

Bootduiken ... het klinkt zo simpel! Helaas hebben we nu gezien dat veel dive professionals te weinig ervaring hebben om een bootduik te kunnen leiden, te navigeren op ruim water, een (D)SMB te schieten terwijl je toeschouwers hebt, een bootduik briefing te kunnen geven en/of voor onze gasten te kunnen zorgen,  we gaan er voor zorgen dat je niveau omhoog gaat en je in staat bent om op iedere duikstek met onze gasten te kunnen gaan duiken, boot duik of niet! Kun je dat allemaal al? Dat is fijn maar ook dan willen we dat eerst even zien ....

 

Maak je dus niet te druk over je vaardigheden, dat wat je niet (geheel) onder de knie hebt kunnen we je vast mee helpen ... 

 

Wat bieden wij jou ...

Wij bieden jou een vrijwilligers overeenkomst op een unieke locatie én de mogelijkheid om op commissie basis een kleine vergoeding voor je diensten te verkrijgen, ben je assistent instructeur, trainingsspecialist, of instructeur en wil je graag inkomsten genereren? dan hebben we een commissie systeem per opleiding gebaseerd op het aantal cursisten dat je op dat moment hebt, we informeren je daar graag over in een persoonlijk gesprek, je keuze tussen commissie of vrijwilliger is belangrijk want daar hangt heel wat van af ... 

 

let op, als we je commissie betalen gelden alle "gratis" extraatjes,voordeeltjes en/of gratis updates niet voor jou!

 

Wij regelen/ betalen onderstaande zaken :

 

-Jaarlijkse VIP staff update (4 x)

-Jaarlijkse EHBO/EFR of React Right Update 
-Jaarlijkse VIP "on-site" rescue trainingen
-Jaarlijkse staff uitjes (ja we doen ook weleens wat "leuks")
-Gratis meevaren, duiken & onbeperkt vullen (ook je partner)

 

Conform afspraak opleidingen/ materialen:

 

Met maar liefst 160 verschillende SSI én PADI opleidingsmogelijkheden kunnen wij je altijd wel ergens mee op weg helpen, onze staff betaalt slechts een klein deel of helemaal niets voor deze opleidingen, dit is afhankelijk van je staat van dienst en hoe lang je al bij ons als staff werkzaam bent,  natuurlijk kunnen hier verschillende mogelijkheden in besproken worden zodat je ook aan de slag kunt als je pas net bij ons staf team komt, heldere communicatie, duidelijke afspraken, wij houden ervan!

 

Hetzelfde geldt natuurlijk voor je duikmateriaal, wij kunnen vaak goedkoper aan materiaal komen als jijzelf en we regelen voor onze staff leden natuurlijk graag een goede deal, gewoon vragen ... en wij gaan ons uiterste best voor je doen!

 

 

Al eerder bij ons (langs)geweest

 

Ben jij al eerder bij ons (langs)geweest omdat je een staff plekje zocht en kwamen we toen niet tot elkaar? Dan had dat waarschijnlijk een reden, jij vond ons maar niets of andersom, je vond onze locatie te Almere niet mooi genoegd, dacht dat we failliet zouden gaan óf misschien zelfs wel omdat je (toenmalige) duikschool werd gerund door een enge dictator waar je bang voor bent/was!

 

Het maakt ons allemaal niets uit, het is namelijk heel simpel, als we er toen niet uitkwamen, komen we dat nu ook niet, dus bespaar jezelf en ons de moeite, het schip verandert niets aan wie we zijn en wat we doen ... nou ... misschien wel een beetje in wat we doen!

 

Ons drijvende SSI/PADI dive center te Vinkeveen